0

Cos

0 items - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 • Livrare & Retur

  Livrare prin DpD sau GLS timp de expediție 1-12 zile lucrătoare.

  Comenzile primite până în ora 12:00 vor fi expediate în aceeași zi cele de după vor fi expediate ziua următoare.

  Transport

  Comezile cu valoare de peste 490 RON (fără TVA beneficiaza de REDUCERE de 15 RON fără TVA.

  Dacă dorești livrarea produselor în mun. Brașov sau în mun. Săcele, efectuează plata cu cardul și beneficiezi de o reducere de 15 RON TVA inclus, din prețul transportului.

  Retur

  Conform legislației în vigoare (ANPC), acceptăm returnarea comenzilor în termen de 14 zile de la data primirii de către client. Returnarea produselor se va face în ambalajul original și doar dacă produsele nu au suferit deteriorări. De asemenea, returul trebuie făcut prin același transportator prin care a fost făcută comanda inițială. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către client. De asemenea vă reamintim că legea prevede că vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile cumpărătorului au fost cu rea intenție să solicite daune de interese către cumpărător.

  Încercăm ca toate situațiile neplăcute apărute să le rezolvăm amiabil și eficient, de aceea vă rugăm să ne comunicați cât mai rapid din momentul în care ați primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund așteptărilor dumneavoastră și doriți să le returnați sau să vă trimitem un al produs la schimb.

  Tarife curierat

  Sub 3 kg 16.92 RON / colet
  Sub 5 kg 23.48 RON / colet
  Sub 15 kg 32.67 RON / colet
  Sub 20 kg 52.35 RON / colet
  Sub 31,5 kg 65.60 RON / colet
  peste 31,5 kg + 1.87 RON / kg
  Livrare cu ramburs  + 3 RON / colet